Als mensen hun energie samenvoegen, zal hun collectieve inzet een energetische massa voortbrengen die een eigen leven gaat leiden.
Jan-Boy

Vrienden van De Milieujutter

De aarde, gecreëerd door iets dat groter is dan wij, raakt meer en meer vervuild door onverantwoord gedrag van de mens. Wij zijn bezig met een levensgevaarlijk experiment, het onleefbaar maken van de enige wereld die ons in de onmetelijke ruimte ter beschikking staat. Als dat experiment verkeert afloopt, waar het inmiddels sterk naar uit begint te zien, wat doen we dan? Het is niet mogelijk om even te verhuizen en een ongerepte ‘nieuwe’ aarde te betrekken.

De snelheid én de grote schaal waarmee de vervuiling plaatsvindt dwingt ons direct aan de slag te gaan. De hele wereld schoonmaken is voor ons natuurlijk te hoog gegrepen. Maar we zijn er op Terschelling vast mee begonnen, en hopen hiermee een signaal af te geven waardoor er een kentering in ons denken kan ontstaan.

Zodat we onze kinderen en kleinkinderen de mooiste erfenis kunnen nalaten die denkbaar is..

..een ongerepte Aarde.

Vele handen maken licht werk.

Het strand van Terschelling is ruim 30 kilometer lang en op sommige plaatsen honderden meters breed.

Voor ons alleen een enorme oppervlakte om schoon te maken en schoon te houden, maar alles is relatief, wanneer u ons helpt met het verwijderen van strandafval maakt u deze taak voor ons niet alleen lichter maar ook plezieriger om te doen.

DUS... wordt “VRIENDEN VAN DE MILIEUJUTTER” en help mee het unieke natuurgebied van Terschelling schoon te maken.

Aanmelden

Wilt u een dagje mee jutten? U bent van harte welkom!

U kunt zich opgeven door contact op te nemen met Guus Schweigmann 06-53239276 of Jan-Boy Bosma 06-22313293. Of een e-mail sturen naar aanmelden@demilieujutter.nl.

Het onderhoud van de tractor, de brandstof, verzekeringen, aanhangwagen enz. kosten uiteraard veel geld. Hiervoor zijn wij afhankelijk van uw donaties.

Sympathiseert u met ons streven? En wilt u ons steunen met uw eenmalige of regelmatige financiële bijdrage? Dan stellen wij dat bijzonder op prijs!

Klik hier om naar de donatiepagina te gaan.